Nyuggerlájf

Nyuggerlájf

Ma tízmilliószoros nap!

2014. február 15. - Nyica

10 milliószoros napok 2015-ben

Március 5.
Június 2.
Július 20.
November 3. 

Tízmilliószoros nap

Kívánj valamit ma, és teljesülhet.

Bármit is csinálsz ma, a jövőben azt a dolgot tízmilliószoros valószínűséggel vonzod be.
happy

 

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tízmilliószoros napok - merthogy több is van egy évben - lényege, hogy ilyenkor minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Magyarul: bármi, amit az ember ilyenkor mond vagy akár csak gondol, a jövőben tízmilliószoros valószínűséggel fog megvalósulni.

Ilyenkor ugyanis, úgy tartják, sokkal erőteljesebben áramlanak az energiák. Az univerzum a tízmilliószoros napokon hatványozottan érzékeny az emberek kívánságaira, és sokkal nagyobb intenzitással dolgozik azok megvalósításán.

A tízmilliószoros napok eredete

A tízmilliószoros napok eredete a tibeti buddhista hagyományig nyúlik vissza, és Buddha cselekedeteivel van összefüggésben.

A tibetiek ezeket a napokat Buddha-napoknak nevezik, és egyfajta ünnepnapoknak, emléknapoknak tarthatók kultúrájukban. Ilyenkor a tibetiek Shakyamuni Buddha életének fontosabb állomásairól - csodatévő cselekedetek, Buddha végső megvilágosodása, Buddha első szentbeszéde, Buddha mennybemenetele - emlékeznek meg. Azt, hogy az év mely napjaira esnek ezek a tízmilliószoros napok, a tibeti naptár alapján számolják ki, amely a Hold járásán alapszik.
Több ilyen nap is van egy évben

Minden évben négy tízmilliószoros nap van, így, ha esetleg lemaradnál, még mindig élhetsz az általuk nyújtott pozitív bevonzás lehetőségével, illetve megtöbbszörözheted az esélyt, hogy megvalósuljanak vágyaid, ha ugyanazokra a dolgokra több tízmilliószoros napon is gondolsz. 2014-ben a február 15-i, június 13-i, július 31-i, illetve november 13-i napok lesznek a tízmilliószoros napok, amikor érdemes odafigyelni a gondolatokra és kívánságokra.

forrás:femina.hu

Most este láttam meg a cikket, és rögtön azon agyaltam, gondoltam-e ma valami negatív dologra?  Aztán rájöttem, hogy nem igazán.  Persze nem sétáltam egész nap bárgyú mosollyal a képemen,  de ilyenkor rájövök, hogy egyre kevesebb negatív gondolat és érzés mérgezi az életemet.  Hosszú évek alatt sikerült kigyomlálni rengeteg haragot, félelmet és sérelmet, bosszúságot meg egyebeket,  maradt még elég, van min dolgozni,  de a régi énemhez képest ez már így is elég jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuggerlajf.blog.hu/api/trackback/id/tr2816350964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása