Nyuggerlájf

Nyuggerlájf

Feledékenység

2015. május 19. - Nyica

feledékenység

Sétáltatom a  kutyát, kezemben félig elszívott cigaretta.  Egyszer csak felbukkan egy kérdés  a fejemben: mikor gyújtottam rá?  Képtelen vagyok felidézni a pillanatot.  Mostanában egyre többször van ilyen.  Mikor kapcsoltam be a számítógépet, mikor tettem fel a kávét főni, mikor csuktam be az ablakot, mikor mikor mikor..... ?
Tavaszi fáradtság, vagy Alzheimer kór?  Esetleg öregség?   Mit is kellene erre szedni?  Egyáltalán, van még segítség, vagy ez már itt a vég kezdete?
Ááá, éppen akciós az egyik drogériában a Lecitin, kosárba vele.  Talán használ, de ártani biztos nem fog.

Alig telik el másfél hét, szinte nyoma sincs ezeknek az apró emlékezetkieséseknek.   Kitisztultak  a gondolataim, élénkebb vagyok, még az izületeim sem fájnak annyira.  Minden nap beveszek egyet ebből a csodabogyóból, de furcsa módon nem fogy annyira, mint amennyire kellene.  Na jó, néha tényleg elfelejtem bevenni,  na de amit mégsem, az tényleg csodákat művel.
 Majdnem.  

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuggerlajf.blog.hu/api/trackback/id/tr6716351002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lillanyó 2015.06.04. 10:42:41

... ha legalább rágyújtani felejtenél el?

Remet 2015.06.04. 19:06:46

Milyen igaz! :-) :-)
süti beállítások módosítása