Nyuggerlájf

Nyuggerlájf

A vízcsapból is...

2015. november 29. - Nyica

star-wars     Star Wars folyik, és csak nézek, mi a jó ég van, akciós volt a teljes csomag, vagy mi, mert a nemzetközi Star Wars nap május negyedikén van, de mire az összes csatorna leadja az összes részt, akkor már éppen el is jutunk odáig.  Akár hová kapcsolok, jedi lovagok, csiripelő robotok és fénykardok árasztják el a képernyőt, és amikor valami vidámat szeretnék nézni, pl. a Comedy Centralon az Agymenőket, na ők pont Star Warst néznek, az összes részt egyben, barátnőjeik nagy örömére.
Most megyek, átnézem a műsort, csak a tévén tudok gyorsan elaludni, de természetesen csak akkor, ha szeretném végignézni, mert érdekel.  Ha unalmas, na akkor az Istennek sem álmosodok el rajta. 
Beépített szépség a Coolon, ki tudja hányszor láttam, de momentán ez a legnézhetőbb vasárnap esti film.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuggerlajf.blog.hu/api/trackback/id/tr916351010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása