Nyuggerlájf

Nyuggerlájf

Recept ünnepekre

2013. december 27. - Nyica

Végy hat tojást, egy 25 dekás Ráma margarint, öt deka élesztőt és egy kiló lisztet.  A tojásokat a margarinnal és az élesztővel együtt tedd be a hűtőszekrénybe, a lisztet a spájzba, vedd fel a telefont és rendelj pizzát.
Tuti nem leszel depressziós az ünnepeke alatt!
Talán csak utána, amikor rájössz, hogy a pizza árából kijött volna az ünnepi ebéd.  De akkor már késő, stressz nélkül túlélted az ünnepeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuggerlajf.blog.hu/api/trackback/id/tr8416350950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lillanyó 2013.12.30. 08:50:41

hu.... a frászt hoztad rám.... majdnem megijedtem, hogy most tényleg recept következik ... bár 'speciel ez a recept a fiaimnak tetszene, kivéve, ha a számlát saját zsebpénzből kell fizetni : (

Remet 2013.12.30. 21:17:50

Nem, nem nem! Isten őrizz! Ételrecept van bőven az interneten, egyszerűen csak elegem van a főzésből, de nem lehet megúszni, sajnos....
süti beállítások módosítása