Nyuggerlájf

Nyuggerlájf

Nátha

2014. március 01. - Nyica

nátha  Este felhívott a lányom, hogy magas láza van, rosszul érzi magát.  Beszélgettünk kicsit, aztán elköszöntünk, nem telt bele tíz perc, elkezdett rázni a hideg.  Már napok óta fájtak az izületeim, de nem foglalkoztam vele különösebben, most aztán lecsapott rám az influenzaszerű megbetegedés, ahogy mostanában nevezik.  Mit mondjak, teljesen ki vagyok nyúlva, ez speciel rajtam kívül senkit nem érdekel, ugyanúgy kell bevásárolni, főzni, mosni, mosogatni.  Vettem gyömbért meg citromot, teán kívül nem is tudok más ételre ránézni.  Ma még kávét sem ittam, az pedig már nagy szó.
Csináltam rakott krumplit, enni kéne valamit, mert amúgy kopog a szemem, csak nem esik jól semmi.  A lányom is hívott dél körül, már nem annyira lázas, de még mindig nincs jól.  Szerettem volna én is kicsit panaszkodni, de nem volt alkalmam , annyit kérdezett, hogy ugye nem azt akarod mondani, hogy telefonon keresztül kaptad el?  Marad a néma szenvedés,  kutyasétáltatás mártír arccal,  mert ez a kis jószág nem értené meg, hogy rosszul vagyok, nyűgös vagyok, fájok és a paracetamol tartalmú méreg sem lendített sokat a közérzetemen.
Csak reménykedni tudok, hogy pár nap és elmúlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuggerlajf.blog.hu/api/trackback/id/tr2116350968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lillanyó 2014.03.05. 15:04:09

Jobbulást Remet! Gondolom kevéssé vigasztal, de az illusztrációd megint telitalálat :) Amúgy meg igenis el lehet kapni telefonon .... azt a valamit, legalábbis, ami legyengíti az ember tartását (nem akartam már immunrendszet írni, mert az "egészségünket" egy komplex izé tartja fenn, aminek az immunrendszerként emlegetett része csak a 'kiszolgáló személyzet, a vezérkar pedig mégcsak nem is az agy, hanem a lelkünk. Na ugye? Egyszer valaki azt javasolta nekem, amikor nagyon nyavalyás voltam, hogy kérdezzem már meg magamtól, miért is akarok én beteg lenni, de aztán legalább magamnak válaszoljak is őszintén! Azóta ezt mindíg megteszem, és legtöbbször megtalálom, mi elől is akarok menekülni, és valóban sokkal - sokkal ritkábban vagyok beteg.... de ezt a fajta terápiát a TB és a vezető gyógyszergyártók nem támogatják : (

Remet 2014.03.05. 19:11:49

Köszönöm, már kezdek javulni, ezt a képet sokan felhasználják a neten, tökéletesen kifejezi a náthás ember közérzetét. Őszintén, én is hiszem, hogy el lehet kapni telefonon keresztül, mivel mélyen átéreztem lánykám szenvedéseit úgy, hogy közben az én szervezetem is harcolt a vírussal....ez a pillanatnyi elgyöngülés elég is volt, hogy győzzön a kór.
süti beállítások módosítása